15.10.2014 г., 11:13 ч.

Той каза... 

  Поезия » Бели стихове
600 0 1

Той ми каза:

"Много съм ти насъбрал!"

Късметлия!

Аз пък само съм пиляла!

моето вчера...

моето днес...

и нощта ще пропилея

с пълен пепелник в краката

и писалка в ръка.

 

 

 

А ти щом събираш

направи го и за мен...

Събери ми мечтите

прилежно в шкафа.

Сгъни ми копнежите

на четири

и ги задуши с

надежда..

А на тръгване

загаси лампата,

че я забравих

"А токът е скъп"

 

 

То аз все пилея...

© Симс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??