10 dic 2012, 10:01

Той не бе измислен 

  Poesía » De amor
785 0 6

 

Той не бе измислен... Не, не бе...

Намерих го, когато не очаквах –

мъж, отдавна минал трийсетте,

с прежулено сърце от вятъра...

 

С ръце като разпалено огнище

и поглед, раждащ бурен дъжд,

Той... той не ми предложи нищо,

а просто ми показа, че е... мъж,

 

наподобяващ малко Дон Кихот -

странно луд, но пък романтичен.

Затова ще го науча на Живот,

а мене той ще учи на Обичане.

 

22.11.12

 

 

 

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??