18 oct 2008, 10:01

Токов удар 

  Poesía » De humor
805 0 8

Назад, за тебе е опасно,

не пипай, ще те заболи.

Наранен ще си, ужасно...

Не, не, дори не ме моли!

 

Ръцете долу, надалече,

рискуваш тук, запомни!

Разум нужен е, човече...

разбери ме и се опомни.

 

Токов удар - тривиално,

тръгвай... или пък остани,

тогава ще усетиш главно

токче дамско... как боли.

 

:)

08.10.2008г

(цикъл "Усмихващи случвания, случайни усмихвания")

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??