3 ago 2005, 23:59

Толкова 

  Poesía
1195 0 1

Толкова не ми е ясно,
толкова ли оглупях,
толкова ли е прекрасно,
че по тебе полудях.

Толкова ми се обича,
толкова любов събрах,
толкова в теб се вричам,
че по тебе полудях.

Толкова съм зажадняла,
толкова и не посмях,
толкова да ти призная,
че по тебе полудях...

© Саня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??