3.08.2005 г., 23:59 ч.

Толкова 

  Поезия
1193 0 1

Толкова не ми е ясно,
толкова ли оглупях,
толкова ли е прекрасно,
че по тебе полудях.

Толкова ми се обича,
толкова любов събрах,
толкова в теб се вричам,
че по тебе полудях.

Толкова съм зажадняла,
толкова и не посмях,
толкова да ти призная,
че по тебе полудях...

© Саня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??