12 may 2006, 19:52

Толкова добре 

  Poesía
1053 0 2
Толкова добре

Пътя ми е грешен
Но поемам натам
Очите ми се затварят
Но не ми пречи да знам
Че където и да съм ще те пазя
Тук в моето изморено сърце
Няма ли как да научиш
Че ме караш да се чувствам
Толкова добре

Аз познах лицето ти в мен
Познах че и преди си била тук
Аз харесвам как ме гледаш
Но вероятно съм луд
Дори и за миг да те видя
Загубвам страха си ,но те
Не забелязват че ти ме
Караш да се чувствам
Толкова добре

Знам ,че не ме познаваш
И вероятно не би могла
Но знам ,че ти прощавам
Защото съм бил в това...

Знам ,че едва ли ти пука сега
Но още копнея за един поглед поне
Знам ,че не трябва да бъдеш сама
Защото ме караш да се чувствам
Толкова добре

© Христо Андонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??