3 abr 2007, 16:01

Толкова дълго те търсех... 

  Poesía
915 0 6
 

С години бях сама,


затворена в свойта самота.


Видимо весела, щастлива,


в центъра на компания бъбрива.


Но щом останех аз сама,


усещах буца тежка една,


в душата ми мъка тлееше


и радостта пилееше.


Дълбоко в себе си мечтаех


с ЛЮБОВТА истинска да се запознаех.


Слушала бях за нея,


как била вълшебна като фея.


Как изгаряла от страст,


сърцата трепкали завчас,


очи с очи да се видят,


ръце с ръце да се докоснат,


тяло с тяло да се слеят,


души, пълни от любов, да се смеят.


Минаха години, след години...


останали блянове и мечти от преди сто години...


сивота и пустота живееха в моята душа,


свикнали да са на сцената на театъра на света,


махах нощем маска, грим, перука,


и единствено се молих аз  наслука.


Къде си ти, Любов? Нима не чуваш моя зов?


Крещи душата ми, дано чуе молбата ми.


В един мрачен и студен ден,


съдбата почука и на мен,


с добра вест  е дошла,


че любовта при мен се е сгушила тя.


Паника и страх ме обзе сега,


Господи... какво е това?


Толкова е чиста, искрена и добра...


страст струи от нея в нощта,


прелива от нежност и светлина,


изпълни сърцето ми с любовта.


Благодаря от сърце,


на моята вътрешна борба,


че бори се тя до край и възмездие получи най-накрай.


Спокойна и щастлива,


с усмивка на лице, аз казвам - обичай ме от все сърце!


© Сия Банкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Обич та чудо!
  • Това стана любимо за мен произведение. Като го чета ми напомня за мен самата и затова го чувствам много близко до мен.
  • ще се постарая....благодаря ти
  • добре дошла,не се старай да римуваш задължително,потърси мелодиката и вътрешния ритъм....желая ти успехи и много
  • Благодаря ти Таня,дано са ти харесали...имам още няколко ще ги споделя с вас.И твоите са страхотни
  • Добре дошала!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??