5 abr 2016, 8:08

Тонов род Диатоника 

  Poesía » Filosófica, Otra
602 0 5

Минорът се надвеси над мига

над капчиците сън в очите му

едно прошепна друго премълча

кой знае где са му сега следите

 

преплува сам реката на дълга

дългът не знаеше че е изкуство

изкуството не вярваше в мига

Минорът днес е шесто чувство

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??