Apr 5, 2016, 8:08 AM

Тонов род Диатоника 

  Poetry » Phylosophy, Other
613 0 5

Минорът се надвеси над мига

над капчиците сън в очите му

едно прошепна друго премълча

кой знае где са му сега следите

 

преплува сам реката на дълга

дългът не знаеше че е изкуство

изкуството не вярваше в мига

Минорът днес е шесто чувство

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??