17 abr 2015, 19:17

Топла супа 

  Poesía » De amor
785 0 2

Obra no adecuada para menores de 18 años

Топла супа си направих 

 с пресни зеленчуци

 С карамфилчета отляво 

смело я забърках

 Свежи сини незабравки  

в супата попарих

 И тютюн ориенталски 

две листенца сложих 

 Обвивки от човешка същност 

 в супата нарязах 

С герберчета разноцветни

 супата застроих  

От крастава жаба 

два крака сложих да увират

 Гладен някой ако чака -

ако ще да умира

© Дух на лютеницата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??