17.04.2015 г., 19:17 ч.

Топла супа 

  Поезия » Любовна
790 0 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Топла супа си направих 

 с пресни зеленчуци

 С карамфилчета отляво 

смело я забърках

 Свежи сини незабравки  

в супата попарих

 И тютюн ориенталски 

две листенца сложих 

 Обвивки от човешка същност 

 в супата нарязах 

С герберчета разноцветни

 супата застроих  

От крастава жаба 

два крака сложих да увират

 Гладен някой ако чака -

ако ще да умира

© Дух на лютеницата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??