Изолирахме всичко... Стените, тавана...
И пода покрихме с масивен паркет.
Отвънка замазка... Във фугите - пяна...
Технологии нови се сипят безчет!
Дограмата сменихме, в банята - плочките.
Панелите греят, като за парад!
На живота не взехме от лихвоточките,
а имахме вноски за по-хубав свят!
И все е студено... В душите ни духа...
Навява на преспи, омраза и страх...
Изолирахме всичко... Топлинка не излъчваме!
Живеем без обич... Заченати в грях...
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados