В този свят на няколко рефлекса
всеки се превръща в роб.
В роб на някаква пътека.
В сянка закъсняла за живот.
... И в инерция застива
най-мечтаното - без плът.
Кривогледо се усмихва
бъдещето - кръстопът!
© Младен Мисана Todos los derechos reservados