22 ene 2009, 20:35

Това е любовта 

  Poesía » De amor
710 0 2
Любовта е въздух,
трепет, симфония, звук!
Любовта е тръпка -
усещам я, когато си тук.

Любовта е росата,
сутрин покрила твоите коси.
Любовта е сълзата,
нежно бликаща от твоите очи.

Любовта е сънят,
бягащ вечер от твоите очи.
Тя е и безсънието, което
цяла нощ те буден държи!

Мелодия, песен, прехласване,
поглед, усмивка и зов,
леко докосване, мъничко щастие -
дори и това е любов!

Любовта е въздишка, очакване,
дори и любовният стон.
Тя е върховно усещане!
Тя е целият фон!

Любовта е картина божествена,
нарисувана с най-красивия цвят.
Любовта е толкоз естествена,
тя е просто целия свят!!!

© Стефан Богданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво и вдъхновено от любов!Поздрав!
  • Ще дам една моя дефиниция за любовта:
    Любовта е чувство
    на велик възход-
    всичко тъй красиво
    да направи може
    и у всичко живо
    тя твори живот!
    Чрез това изкуство
    свят светува,Боже!
Propuestas
: ??:??