8 ago 2009, 10:54

Това, което знам (че те обичам) 

  Poesía » De amor
751 0 1

Чувам слуховете за нас,
бъди честен с мен.
Искаш ли ме?
Те няма да спрат - 
мислят ни за грешни,
искат да ни накажат...
Всичко около нас
е твърде бързо,
нямам време да мисля.
Само знам, че те обичам.
Те няма да ни хванат
ще се скрием в тъмнината.
Хората минават по всяка наша стъпка,
откриват дирите ни, бягай!
Подай ми ръка, тръните са бодливи.
Можеше да е толкова просто...
Хей, обичам те, не се предавай!
Обещавам, няма да ни хванат.
Ще бъдем като сенките, тихи и невзрачни.
Можем да останем в пространството,
там, където никой няма да ни търси.
Ще бъдем непознати, макар и различни,
в очите им толкова мръсни.
Няма да позволя някой да ни нарани,
ти си моята малка светлина...
И ако животът ни не продължи,
ще зная, че била съм с теб,
че сме били на свобода.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??