11 nov 2007, 18:10

Това ли е? 

  Poesía » De amor
676 0 2

 Това ли е?

Нима това е края? Нима нашата

вълшебна приказка свърши? Нима

забравихте хубавите дни?

Нима забравихте общите мечти?

Така ли е, момчета? Защо мълчите?

Е, тогава не ни остава нищо друго, освен

да ви пожелаем "На добър час, момчета

и не ни забравяйте, така, както ние няма

да забравим вас...

Сбогом, мили момчета..."

© Симона Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??