Nov 11, 2007, 6:10 PM

Това ли е? 

  Poetry » Love
674 0 2

 Това ли е?

Нима това е края? Нима нашата

вълшебна приказка свърши? Нима

забравихте хубавите дни?

Нима забравихте общите мечти?

Така ли е, момчета? Защо мълчите?

Е, тогава не ни остава нищо друго, освен

да ви пожелаем "На добър час, момчета

и не ни забравяйте, така, както ние няма

да забравим вас...

Сбогом, мили момчета..."

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??