11.11.2007 г., 18:10 ч.

Това ли е? 

  Поезия » Любовна
670 0 2

 Това ли е?

Нима това е края? Нима нашата

вълшебна приказка свърши? Нима

забравихте хубавите дни?

Нима забравихте общите мечти?

Така ли е, момчета? Защо мълчите?

Е, тогава не ни остава нищо друго, освен

да ви пожелаем "На добър час, момчета

и не ни забравяйте, така, както ние няма

да забравим вас...

Сбогом, мили момчета..."

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??