15 sept 2009, 16:55

Това ли е краят? 

  Poesía » Otra
565 0 3

Защо всички виждат в мен нещо, което всъщност не съм?
Защо усещам живота си като кошмарен сън -
кратки, горчиви периоди, мигове в чeрно и бяло
и отново съм пред същото това огледало,
сама със себе си, със сълзи в очите,
болка в сърцето, душата, гърдите...
затварям очи и политам...
"Това ли е краят?" не спирам да питам...

© Цветина Ненчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??