Не ми текат отдавна лиги
да гледам Шампионски лиги.
Дори по росната ливада
не съм бил никога ливада!
Даже някой да ме щипка,
не съм на простора му щипка.
В каквото и перото си да топка,
недосегаема съм топка!
Той в душата ми дупка,
но не прави ми дупка.
Не ще му дам аз скоро ласка-
отдавна той ракии ласка!
Изяде ме,дори огризка,
но не съм му аз огризка.
Не може да завърже връзка,
а иска с мен да има връзка!
В гърлото ми има бучка,
а той отвънка рози бучка!
Нямам аз за него ръчка...
Във ребрата той ме ръчка.
Ще извадя моята рапира-
не ща да слушам как рапира!
Ще взема аз голямата коса
да му отрежа дългата коса!
Дано не ме шибат със бича-
яко хъркам, чак бича!
Аз съм царят на кича-
с думи различни се кича.
Я да ме свалят от кръста,
че вече заболя ме кръста!
Боли ме гръдният кош,
а съм полегнал във кош.
© Георги Янков Todos los derechos reservados