16 ene 2008, 22:32

Това съм аз 

  Poesía » Filosófica
730 0 13

 

 

 

Непокорна

        и дива съм била.

Невъзможна

        и търсеща - о, да!

 

Безвъзмездна

        ще остана във света.

И нелюбезна

        може би,  дори сама.

 

Но пряма.

В Истината - знам, боли така.

Ала ме няма -

ако аз не съм Това!

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??