Jan 16, 2008, 10:32 PM

Това съм аз 

  Poetry » Phylosophy
731 0 13

 

 

 

Непокорна

        и дива съм била.

Невъзможна

        и търсеща - о, да!

 

Безвъзмездна

        ще остана във света.

И нелюбезна

        може би,  дори сама.

 

Но пряма.

В Истината - знам, боли така.

Ала ме няма -

ако аз не съм Това!

© Вечерница или Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??