28 dic 2015, 19:17

Това съм аз 

  Poesía » De amor
245 0 1

 

 

Лицето ми не гледай,

когато там е буря.

Гласът ми не заслушвай,

когато с гръм гърми.

 

Почакай да отмине

вихрушката от мене,

да грейне топло слънце

и птичка да запей.

 

Но пак не казвай, че това съм ,

защото е лъжа –

засмяна или тъжна,

отвънка е това.

 

В съня ми приближи се

и в мене надникни

като във езеро планинско

с кристална чистота.

 

Ще видиш чудна гледка

на дъното тогаз

и твоя собствен образ –

това, това съм аз.

© Юлия Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??