25 mar 2018, 19:22

Товарът на лекотата 

  Poesía » De amor, Filosófica, Otra
406 4 5

Понякога проклинам лекотата,
с която ходя боса по света.
Дори и не докосвам непознатото.
И как тогава да те разбера?...

 

Понякога така се натъжавам,
че моите усмивки нямат край.
Защото ти далеч навън оставаш.
Не искаш да се криеш от дъжда.

 

Понякога за кратко си мечтая
да не загърбвах всеки миг солен...
Докато от живота се спасявам,
животът си минава покрай мен.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??