29 ago 2004, 16:42

Този дъжд 

  Poesía
1226 0 0
Този дъжд който се сипе
на град и чупи стъклата
ми: прозорци към
външния свят,
този дъжд,който
прониква под покрива
и се влива във вените ми,
този дъжд ,
който бавно утихва
и се оттича в канала
на градските улици,
този дъжд в който
се кръстихме
и покръствахме
своите страсти.
Този дъжд дето
ми носи слънцето:
ми напомня за теб.

© Гери Тушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??