29.08.2004 г., 16:42 ч.

Този дъжд 

  Поезия
1221 0 0
Този дъжд който се сипе
на град и чупи стъклата
ми: прозорци към
външния свят,
този дъжд,който
прониква под покрива
и се влива във вените ми,
този дъжд ,
който бавно утихва
и се оттича в канала
на градските улици,
този дъжд в който
се кръстихме
и покръствахме
своите страсти.
Този дъжд дето
ми носи слънцето:
ми напомня за теб.

© Гери Тушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??