15 feb 2008, 11:10

Този град е поезия... 

  Poesía
788 0 24
 

             Този град е поезия...

             Този град е идея...

             Мое несбъднато

             дежа вю...

             Тук "обичам"

             означава

             "живея..."

             В този град...

             Само тук...

 

 

             Тук грациозно

             извива се Сена...

             И сякаш самата

             Вечност тече

             в тази река -

             тъмна, изящна вена...

             Преди времето всичко

             да отнесе...

 

 

 

            Тук духът сякаш

            си отпочива

            от лудия хаос

            на този свят...

            И сетивата ми

            се опиват

            от магията светла

            на този град...

 

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??