20 ene 2007, 0:08

Този миг... 

  Poesía
734 0 1


Този Миг... По-дълъг от Време

Променя се със нас земята...

Целувам усмивката ти - в мене

Гледам теб и виждам Красотата

Продал съм отдавна сърце и душа

Щастлив съм - грешник без бреме

И знам ти не си Грях, а Чистота

За Този Миг... По-дълъг от Време

© Николай Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??