20.01.2007 г., 0:08 ч.

Този миг... 

  Поезия
719 0 1


Този Миг... По-дълъг от Време

Променя се със нас земята...

Целувам усмивката ти - в мене

Гледам теб и виждам Красотата

Продал съм отдавна сърце и душа

Щастлив съм - грешник без бреме

И знам ти не си Грях, а Чистота

За Този Миг... По-дълъг от Време

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??