Прекрасен свят!
Проклет свят...
Прекрасна природа!
Хора - вълча порода...
Дървета, тревички, цветя!
Злоба, завист, делбá...
Въздух, птици, небе!
Кал, ненавист - море...
Прекрасен свят...
Проклет свят!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados