May 19, 2021, 3:38 PM

Този прекрасен проклет свят 

  Poetry » Other
720 0 6

Прекрасен свят!

Проклет свят...

Прекрасна природа!

Хора - вълча порода...

Дървета, тревички, цветя!

Злоба, завист, делбá...

Въздух, птици, небе!

Кал, ненавист - море...

Прекрасен свят...

Проклет свят!

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??