30 ene 2009, 19:42

Този прекрасен свят... 

  Poesía » De amor
1668 0 46

 

 

                   С усещане
                   за теб 
                   отново започва
                   денят…
                   със светлина
                   озарен...
                   виж колко красив е
                   светът…

                   и топлина
                   от мен
                   по жива пътека
                   струи…
                   днес слънцето
                   пътува
                   по синьо небе от
                   мечти…

                   в очите ми
                   светли
                   мигове щастливи
                   цъфтят...
                   в очакване
                   на пролет
                   мислите ми нежни
                   трептят...

                   и събуждат
                   онзи
                   блян така красив за
                   любов...
                   чист и мечтан…
                   полъх тих
                   от моя към твоя
                   живот…

                   рее се
                   изгревът
                   върху устните ми
                   в захлас...
                   и нашепва....
                   ах... този...
                   толкова прекрасен
                   мил свят...

 

       МУЗИКА>>> Louis Armstrong - What A Wonderful World

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??