С усещане
за теб
отново започва
денят…
със светлина
озарен...
виж колко красив е
светът…
и топлина
от мен
по жива пътека
струи…
днес слънцето
пътува
по синьо небе от
мечти…
в очите ми
светли
мигове щастливи
цъфтят...
в очакване
на пролет
мислите ми нежни
трептят...
и събуждат
онзи
блян така красив за
любов...
чист и мечтан…
полъх тих
от моя към твоя
живот…
рее се
изгревът
върху устните ми
в захлас...
и нашепва....
ах... този...
толкова прекрасен
мил свят...
МУЗИКА>>> Louis Armstrong - What A Wonderful World
© Магдалена Костадинова All rights reserved.