28 nov 2017, 22:16

Този сняг 

  Poesía
555 3 8

Този сняг ще ни стигне, аморе.
Да покрие калта и умората.
Може пък да дочакаме пролет.

Не затваряй прозореца.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??