Nov 28, 2017, 10:16 PM

Този сняг 

  Poetry
557 3 8

Този сняг ще ни стигне, аморе.
Да покрие калта и умората.
Може пък да дочакаме пролет.

Не затваряй прозореца.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??