8 mar 2016, 21:02  

Трансплантация 

  Poesía
272 0 5

Трансплантация

 

От толкова много зор, да се моли

за нищо да не скърбя,

душата ми, гОрката, хвана мазоли

и съвсем загрубя.

 

И когато животът ми рестартира,

тя стана безчувствена.

Наложи се да я ампутира.

И ми трансплантира изкуствена.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??