27 oct 2009, 16:19

Травма 

  Poesía » Otra
523 0 2

Поглъщаш, изпиваш, предаваш, посягаш,
ограбваш, убиваш, в демон се превъплъщаваш...
Караш я да бяга от всичко,
караш я в страх да живее...

Събуждаш се и умряло тяло обличаш,
ставаш и с чужди крака пак пристъпваш...
Топлината за тебе е нещо студено,
болката радва "душата"... несподелено...

Кървав хляб в устни полагаш,
за кална вода тъй силно копнееш...
Аз ненавиждам те толкова силно,
че сили аз вече не притежавам...

© Ели ИзбериСи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??