24 oct 2006, 10:15

Трепери вятърът... 

  Poesía
606 0 14
Трепери вятърът.
Градът...
И ситен дъжд
ще затъмни паважа.
Октомври идва
изведнъж,
като усмивка
топла
в леден свят.
И като пролет
светла
ме
поглеждаш.
Трепери вятърът.
Градът.
И че вали нима е важно?
Трепери вятърът,
светът...
Нощта
и двама ни
прегръща...

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??