24 окт. 2006 г., 10:15

Трепери вятърът... 

  Поэзия
607 0 14
Трепери вятърът.
Градът...
И ситен дъжд
ще затъмни паважа.
Октомври идва
изведнъж,
като усмивка
топла
в леден свят.
И като пролет
светла
ме
поглеждаш.
Трепери вятърът.
Градът.
И че вали нима е важно?
Трепери вятърът,
светът...
Нощта
и двама ни
прегръща...

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??