10 sept 2015, 17:16

Трепет 

  Poesía » De amor
483 0 0

Все още пърхат, усещам гъделичкане,
Крилцата им потрепват между пръстите.
Страхувам се в нощта да не отлитнат
И да превърнат Рая в пустош...



 

© Елена Даскалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??