25 sept 2006, 12:01

Трепет 

  Poesía
639 0 10
Трепет



Тръпна от захлас в полумрака,

здрача е лениво сив...

Без да докосвам спомени,

се сгушвам плахо до сърцето ти

и разлиствам моя стих...



ЧАР......25.09.06...на П.

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??