24 jun 2011, 11:40

Трепетни спомени 

  Poesía » De amor
507 0 2

Помниш ли, когато от близо те видях

и казах, че ще бъда винаги до теб,

невинните усмивки тогава не разбрах,

а само гледах лудо и ближех сладолед.

 

Помниш ли, че слънчев лъч ти подарих,

ти го взе, в косите ми го сложи,

не съм доверчива, но на теб се доверих,

тогава във градината от белоснежни рози.

 

Там стоях със молещо сърце,

гледах те и повече се влюбвах,

ти ме докосна с нежни ръце,

а аз с треперещи нозе пристъпвах.

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??