Вечерта, вечерта
под балкона ми свирна:
"Да направиме -а? -
кръгче и половина."
И затропа със крак.
И занервничи даже.
Просто нямаше как
вече да ù откажа.
Хлопнах всички врати.
И с кокетката синя
трета есен въртим
кръгче и половина.
© Емил Хаджидиев Todos los derechos reservados
Разкошна Поезия!!!