Jun 16, 2012, 4:23 PM

Трета есен 

  Poetry
588 0 2

 

Вечерта, вечерта

под балкона ми свирна:

"Да направиме -а? -

кръгче и половина."

 

И затропа със крак.

И занервничи даже.  

Просто нямаше как

вече да ù откажа. 

 

Хлопнах всички врати.

И с кокетката синя

трета есен въртим

кръгче и половина.

 

 

© Емил Хаджидиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??