15 ago 2008, 9:02

Тревожно 

  Poesía » Civil
656 0 5
 

Тревожно

 

И пак

загиват хора на война.

И пак.

И пак.

След две хилядолетия

отекват още взривове в Ирак.

Избухват нови -

този път в Осетия...

 

Избиваме се

стръвно един друг,

като че ли безсмъртни

сме родени.

И че живеем

винаги напук,

с което

оправдаваме проблема.

 

Животът ни

е всъщност - колело,

но рядко се намира

кой да каже,

че ако го въртим

до бешенство,

то - колелото

просто ще ни смаже.

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??