Тревожно
И пак
загиват хора на война.
И пак.
И пак.
След две хилядолетия
отекват още взривове в Ирак.
Избухват нови -
този път в Осетия...
Избиваме се
стръвно един друг,
като че ли безсмъртни
сме родени.
И че живеем
винаги напук,
с което
оправдаваме проблема.
Животът ни
е всъщност - колело,
но рядко се намира
кой да каже,
че ако го въртим
до бешенство,
то - колелото
просто ще ни смаже.
© Александър Калчев All rights reserved.
просто ще ни смаже.
!!!