27 nov 2019, 12:43

Трезор за невзето... 

  Poesía » Filosófica
669 1 3



Безпризорни години..., в затвор
С неуспешно отвързани страсти
Стремглаво разкъсван простор
В замъглени от взиране щастия...
Във витрини със ситни решетки
Неизбежното подреждам с умора
Ненаучен и неприемливо вметнат
С намерения прегорели от спорове...
Прокрадвам се в малката уличка
Там винаги скривам невзетото
Зад хаотични решетки разбудени
Стряскани от ненаситни резета...

© Пламен Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??