1 sept 2010, 17:04

Три... 

  Poesía » De amor
626 0 7

Маса за двама.

Полутъмен салон.

В ресторанта

на главната улица.

Двама –

лице във лице.

Занемели.

Влажни очи.

И ... кафе.

Няколко думи

преди тръгване.

Сълзи във очите

(от минало струпване)...

Трепнещи устни,

смълчан полуздрач.

Чисти сълзи -

на доверие.

Спорно време,

забързано в такт

в ресторанта на

главната улица.

Очи във очи-

в полумрак.

Търсещи другия...

Минути отмерени

Души неспокойни,

сломени.

Ден непосилен –

(не като другите) -

за много премислици.

Болезнени истини.

Трудно начало -

в ден зимен и кратък.

Тихо, във обич,

и вричане ...

Двама, на масата...

Тишина наженена -

боли...

от всяка кратка раздяла.

...Една,

            ...две,

                     почти три...

 

Посветен!

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??