Три дни беше веселба,
но не стана за хвалба.
То не беше дандания,
всеки в своята стихия.
Хапки, манджи и ракия.
Три дни, мале – олелия!
Фитнес, спа, неразбория,
Всеки вика: “Глей ги тия!“
В сауна, в джакузи, смях,
"Где ми е халата пак?"
Търси, бърка и снове,
още гръмки смехове.
Свърши тази дандания
И от днеска пак сме ние!
© Люси Атанасова Todos los derechos reservados