Jan 6, 2023, 1:37 PM

Три дни яли, пили и се веселили 

  Poetry
415 0 13

Три дни беше веселба,

но не стана за хвалба.

 

То не беше дандания,

всеки в своята стихия.

 

 Хапки, манджи и ракия.

Три дни, мале – олелия!

 

Фитнес, спа, неразбория,

Всеки вика: “Глей ги тия!“

 

В сауна, в джакузи, смях,

"Где ми е халата пак?"

 

Търси, бърка и снове,

още гръмки смехове.

 

Свърши тази дандания

И от днеска пак сме ние!

© Люси Атанасова All rights reserved.

The work is a contestant:

Яли, пили и се веселили »

3 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??